Образът на изхвърления от МВР бивш шофьор на линейка Орлин Гигов,

...
Образът на изхвърления от МВР бивш шофьор на линейка Орлин Гигов,
Коментари Харесай

Бита, криеща се в банята, без чанта... Нови подвизи на Орлин Гигов, който уби жена

Образът на изхвърления от МВР бивш водач на кола за спешна помощ Орлин Гигов, който е в ареста за убийството на украинката Силвия К., става все по-неприятен. Особено ако се зададат въпросите: как по този начин системата е " проспала " активността му в продължение на години.

Само от една правоохранителна институция през днешния ден ни описаха, че има не 10, както писаха медии, а 18 производства от всякакъв темперамент, свързани с него: има задържане под стража от 19 август 2024 година, има произвеждане по Закона за отбрана от домашно принуждение, има административни от Министерство на вътрешните работи, има произвеждане за наложително взимане на отпечатъци и престъпна регистрация, през м.г. има обвиняване по дипломиран състав за безчинство. Последното е точно казусът, който Клуб Z разказа през вчерашния ден: когато със Силвия К. си взимат хотелска стая, само че там вместо да се сдобрят, стартират да трошат. Това става, откакто той преди малко е излязъл от ареста, по тази причина че е изхвърлил гола, боса и без движимостите й дамата по-рано в жк " Хаджи Димитър ".

В последна сметка Орлин Гигов я умъртви на 20 юни т.г. в " Красно село ".

Както към този момент писахме - против него има една неоправдателна присъда на първа инстанция за издеватества над друга жертва - Мила Пейкова. Която обаче след това бива сменена от санкция - на база чистото му правосъдно минало и обвиняването.

Както и условна присъда за безчинство, точно за строшения хотел със Силвия. А повода да е единствено безчинство е, че тогава дамата за следващ път отхвърля да свидетелства против него или да се освидетелства посредством здравно.

Днес Клуб Z научи за различен случай, с друга потърпевша - дело, което би трябвало да продължи на 9 юли, а е имало планувано правосъдно съвещание в Софийския областен съд за през вчерашния ден, 25 юни.

В съответния случай той е обвиняем за кражба, само че в основата отново е садизмът против жена.

Според импортирания на 11 март тази година обвинителен акт, напролет на 2022 г. Гигов се среща с жена, която помолил да го откара до тях, по тази причина че е пиян. Тя го вози, потегля си безпроблемно, а връзките са, както ги разказват и други жертви, " комуникирал културно и обикновено ". Разменили си координати и повече не се виждали, до момента в който на 7 май 2022 година той й написа по Вайбър - дали е свободна да отиде до тях.

Към 21:40 ч дамата е на адрес, който до момента не бе посочван в " подвизите " на Гигов - в кв. " Овча купел ". Той я посрещнал общително на открито, качили се в апартамент, настанили се в хола, на дивана и той заключил дома от вътрешната страна.

Жената декларира, че носела в дамската си чанта портмоне със 185 лева, 220 щатски $, 300 евро, ключове, чип за достъп, ключ за автомобил, дебитни карти и други

Според показанията й, когато минали няма и 2 мин., откогато се озовала на дивана, държанието на Гигов разко се трансформирало - почнал да я наскърбява, нараснал музиката, почнал да се държи нападателно.

Неочаквано й блъснал пестник, тя побягнала към банята, а мъжът започнал да я дърпа за якето и облеклата.

Жертвата съумяла да се заключи в банята, оня напъвал вратата, само че безрезултатно.

За благополучие, взела телефона си и съумяла да звънне на 112 и да подаде сигнал. Когато мъжът чул, че приказва по телефона, решил... " кавалерски " да вземе дамската чанта с всичко нейно и напуснал жилището.

Щом настъпила тишина, жертвата излязла от банята, открила, че чантата й липсва и по този начин й не я разкрила.

Пред блока към този момент посрещнала пристигналия екип на 6-о районно управление (на МВР) (всяко едно от издевателствата на Орлин Гигов е в друг полицейски регион на София - б.р.).

Качили се, потърсили чанта, не я намерили. Така се стигнало до делото за кражба.

На първото правосъдно съвещание по този случай - планувано за април, съдът открил, че Гигов не се явява. И аха да го разгласят за търсене, на идващото през вчерашния ден, 25 юни, към този момент станало ясно, че той е в ареста - точно поради убийството на украинката Силвия.

Вероятно ще бъде доведен от ареста на идващото съвещание на 9 юли и тогава жертвата му от гореописаната история ще би трябвало да се срещне с него.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР